RWN
Problem z racere, itd. - Wersja do druku

+- RWN (http://rwn.boo.pl)
+-- Dział: Racer (/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Pomoc (/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Dział: Problemy Rozwiązane (/forumdisplay.php?fid=30)
+---- Wątek: Problem z racere, itd. (/showthread.php?tid=1328)

Strony: 1 2


Problem z racere, itd. - Kuboffsky - 16-10-2015 11:58

Witam, ostatnio zobaczyłem to mega, mega, MEAGA grę (czyli racera) na youtubie i po prostu zakochałem się.. Chciałem pobrać wersje (od 0.9.0 w góre, nie chce tych starszych bo to wygląda brzydko) to gdy wchodzę do gry to wywala mi błąd, jakiś fatal error. Wie ktoś jak to naprawić, byłbym mega wdzięczny! UndecidedAngel


RE: Problem z racere, itd. - pawel23133 - 16-10-2015 12:01

U mnie, pomogły nowe sterowniki.


RE: Problem z racere, itd. - Kuboffsky - 16-10-2015 12:04

Czyli zaaktualizować musze sterowniki? Ostatnio cofałem aktualizacje bo miałem bugi w san andreas z grafą. P.s: jaka to wersja racera? (fotos showroom sebo https://farm4.staticflickr.com/3837/14844075950_b5bc2fa630_z.jpg)


RE: Problem z racere, itd. - pawel23133 - 16-10-2015 12:28

Tak,zaktualizuj sterowniki,racer.9.0


RE: Problem z racere, itd. - Mariusz - 16-10-2015 12:33

9.0? xD
Popraw tą swoją pisownię przecinków bo mnie trafia.
Co do tematu to albo VCRedist albo jakiś problem z grafiką. Nie pokazałeś ani błędu ani nie podałeś specyfikacji komputera.
Seboo gra chyba na 0.90 RC8 albo RC10.


RE: Problem z racere, itd. - Kuboffsky - 16-10-2015 12:52

No wyskakuje mi Fatal Error z jakimiś plikami "shader"


http://i.imgur.com/pQgQZZB.png


RE: Problem z racere, itd. - Mariusz - 16-10-2015 13:21

Dobra wiem.
Uruchamiasz tak: prawy przycisk myszy na racer.exe, później tam sterownik nVidia czy wybierz urządzenie i tam masz urządzenie o wyższej wydajności. Pójdzie Ci i RC10.

Wystarczyło przeczytać Racerowe FAQ. Przypominam o interpunkcji.


RE: Problem z racere, itd. - Kuboffsky - 16-10-2015 13:33

Dobra, gra odpaliła teraz tylko jest taki problem: http://i.imgur.com/Z1Pu8TI.jpg , jakieś migające kolorki. Może wiesz o co chodzi?


RE: Problem z racere, itd. - Mariusz - 16-10-2015 13:50

Hymmm... A spróbuj na RC6. Wydaje mi się, że to wina sterowników karty graficznej. Zainstaluj najnowsze.


RE: Problem z racere, itd. - Kuboffsky - 16-10-2015 14:24

Dobra, dzięki wszystkim. Pobrałem RC6 i śmiga jak talala.


P.s: A można w racer tuningować wozy? xd