RWN
Problem .z3d - Wersja do druku

+- RWN (http://rwn.boo.pl)
+-- Dział: Racer (/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Pomoc (/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Dział: Problemy Rozwiązane (/forumdisplay.php?fid=30)
+---- Wątek: Problem .z3d (/showthread.php?tid=1433)

Strony: 1 2


Problem .z3d - Vincert - 04-01-2016 17:25

No to tak. Pobrałem sobie jakieś modele w formacie .z3d, wszystko pięknie ładnie.. ALE nagle chcąc wczytać sobie jeden z modeli do zmodelera, nie mogłem go importować ani dodać ręcznie bo pisało "Not a Z3D file!".. Może mi ktoś pomóc? Dopiero zaczynam także.. ;p


RE: Problem .z3d - Seboo107 - 04-01-2016 17:28

Plik jest pod Zmoda 2 Smile. Otwórz go Zmodem2 i wyeksportuj go do "old z3d Files" (z3d). Smile


RE: Problem .z3d - Vincert - 04-01-2016 17:54

Ej, dzięki wielkie!


A mam jeszcze takie malutkie pytanko.. Jest jakaś strona z WIELOMA modelami do racer i nie tylko? Smile


RE: Problem .z3d - Cycu - 04-01-2016 18:24

Na tracciontrasera.es tam masz samochody i trasy do gry.


RE: Problem .z3d - Vincert - 04-01-2016 19:43

Chodzi mi o modele typu: zawieszka, trójkąt itd..


RE: Problem .z3d - Cycu - 04-01-2016 19:46

Musisz wyciąć z innego samochodu albo skonwertować. Na forum są części musisz dobrze szukać http://rwn.boo.pl/forumdisplay.php?fid=14.


RE: Problem .z3d - Fejroo - 04-01-2016 20:15

Ej no człeki mam ten sam problem co Vincert. To co napisał seboo nie pomogło Sad


RE: Problem .z3d - Kapi - 04-01-2016 21:43

No jak nie...Wchodzisz do zmoda 2,impotrujesz model i exportujesz do OLDZ3D,tyle.Ot cała filozofia Tongue.


RE: Problem .z3d - Fejroo - 05-01-2016 7:21

No tak tylko że potem chcąc otworzyć w zmod 1.07b to nie da się.


RE: Problem .z3d - Kuba. - 05-01-2016 8:57

Co wyrzuca ? Jeśli dobrze zapisujesz go jako z3d. i nadal nie idzie to może model jest za ciężki.