RWN
[Pytanie]Konwertowanie z World Racing 2? - Wersja do druku

+- RWN (http://rwn.boo.pl)
+-- Dział: Racer (/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Pomoc (/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Dział: Problemy Rozwiązane (/forumdisplay.php?fid=30)
+---- Wątek: [Pytanie]Konwertowanie z World Racing 2? (/showthread.php?tid=501)



[Pytanie]Konwertowanie z World Racing 2? - Tito - 13-10-2014 21:45

Istnieje jakikolwiek poradnik który wyjaśnia w jaki sposób to robić?


RE: [Pytanie]Konwertowanie z World Racing 2? - ReVill - 01-12-2014 19:38

Modele z WR 2 konwertuje się pewnie podobnie jak modele z gta sa. Tu masz poradnik jak konwertować samochody z gta sa : http://forgotten-garage.pl/forums.php?m=posts&q=1032 oprzyj się na tym poradniku i spróbuj coś podłubać a może ci wyjdzie :b


RE: [Pytanie]Konwertowanie z World Racing 2? - Tito - 01-12-2014 19:55

(01-12-2014 19:38 )ReVill napisał(a):  Modele z WR 2 konwertuje się pewnie podobnie jak modele z gta sa. Tu masz poradnik jak konwertować samochody z gta sa : http://forgotten-garage.pl/forums.php?m=posts&q=1032 oprzyj się na tym poradniku i spróbuj coś podłubać a może ci wyjdzie :b
Gdyby konwertowanie aut z World Racing 2 było takie samo jak z GTA SA to nie zakładał bym tego tematu.


RE: [Pytanie]Konwertowanie z World Racing 2? - ReVill - 01-12-2014 23:10

(01-12-2014 19:55 )FSOClassic napisał(a):  
(01-12-2014 19:38 )ReVill napisał(a):  Modele z WR 2 konwertuje się pewnie podobnie jak modele z gta sa. Tu masz poradnik jak konwertować samochody z gta sa : http://forgotten-garage.pl/forums.php?m=posts&q=1032 oprzyj się na tym poradniku i spróbuj coś podłubać a może ci wyjdzie :b
Gdyby konwertowanie aut z World Racing 2 było takie samo jak z GTA SA to nie zakładał bym tego tematu.

Napisałem że jest na pewno podobne a nie że identyczne, i link wysłałem ci po to żebyś mógł się jakoś wspomóc jak by ci coś nie wychodziło itp. Popróbuj trochę może ci wyjdzie . :b

/S


RE: [Pytanie]Konwertowanie z World Racing 2? - Unibike - 02-12-2014 12:47

I tak większość modeli jest zablokowana xD


RE: [Pytanie]Konwertowanie z World Racing 2? - Racer_Driver - 03-12-2014 23:27

Konwertowanie ejst te same , tylko musisz odpowiednio jakoś otworzyć model z Wr2 i tak exportowac aż z modeler to odtworzy bo bez Zm nie zrboisz dofa , chyba że innymi jakimiś wtyczkami , nie wiem co do tej pory powymyślano do programów


RE: [Pytanie]Konwertowanie z World Racing 2? - Tito - 04-12-2014 14:50

(03-12-2014 23:27 )Racer_Driver napisał(a):  Konwertowanie ejst te same , tylko musisz odpowiednio jakoś otworzyć model z Wr2 i tak exportowac aż z modeler to odtworzy bo bez Zm nie zrboisz dofa , chyba że innymi jakimiś wtyczkami , nie wiem co do tej pory powymyślano do programów

Odpowiednio jakoś otworzyć... Tylko czym? Dodgy


RE: [Pytanie]Konwertowanie z World Racing 2? - Racer_Driver - 07-12-2014 21:40

Poszukaj po googlach. Otwieranie modelu auta w wr2. Gdziec może na forum WR2. Tu jest forum racera to jeśli chodzi o racera to wiemy ale wr2 to raczej tam powinieneś zneleść więcej info. Jak już je otworzysz i dasz export tak aby mozna było przejść do dofa , reszta jest taka sama jak przy modelach w gta


RE: [Pytanie]Konwertowanie z World Racing 2? - Mariusz - 07-12-2014 22:05

Nie róbcie z niego kretyna, on potrafi konwertowac. xd Kiedyś widziałem filmik jak z GTA do WR2 konwertowac, WR2 conversion czy jakos tak. Gość używał tam ZM1 i ZM2 wiec wydaje mi się ze Zmod 1 ma to otworzyć ale może Twój model jest zablokowany i dlatego nie możesz go otworzyć. Smile