Witamy na RWN!
Nick: Hasło:


Grafika
16-09-2015, 17:20
Post: #1
Grafika
Witam.
Mam problem z grafiką w Racerze. Przeglądam zdjęcia innych i są dobrej jakości, niestety u mnie, po lekkim kadrowaniu wygląda jakbym miał jakieś średnie ustawienia, mimo, że mam wszystko na full.
Fotka podglądowa: [Obrazek: 21171879590_eeeaa71e41_z.jpg].
Grafika to GTX460, więc foty powinny być dobrej jakości.
Ktoś wie jak to poprawić? Z góry dzięki za pomoc Big Grin
Znajdź wszystkie posty użytkownika
[-] The following 1 user Polubienia MatiX's post:
Lucas (09-16-2015)
16-09-2015, 18:27
Post: #2
RE: Grafika
Używaj komend xx:xx, sunny 0.x, clouds x.Wink
Zamiast x podstaw liczby i nie rób zdjęć od strony cienia Tongue.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
[-] The following 1 user Polubienia Lucas's post:
MatiX (09-17-2015)
16-09-2015, 19:40
Post: #3
RE: Grafika
Godzinę daj na 15:00, sunny na 0.2 i clouds na 0
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
[-] The following 1 user Polubienia Adam Małysz's post:
MatiX (09-17-2015)
16-09-2015, 19:57
Post: #4
RE: Grafika
Marcin, ale to zależy od kąta padania światła, np między budynkiem przy tej godzinie będzie cień, a przy 18 będzie słońce Tongue.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
[-] The following 1 user Polubienia Lucas's post:
MatiX (09-17-2015)
17-09-2015, 8:25
Post: #5
RE: Grafika
Źle to ująłem. Nie chodzi mi jak zrobić dobre zdjęcie, tylko o jakość grafiki. Grafika na modelu jest jakby "poszarpana", jakby jakość tekstur czy coś było na niskich - średnich ustawieniach. Tutaj dokładniej to pokazane jest:
[Obrazek: 21190833328_7ef85d4e83_z.jpg]racer 2015-09-12 21-04-45-060.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
17-09-2015, 9:00
Post: #6
RE: Grafika
Jakiej wersji racera używasz? Może po prostu spróbuj innej.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
17-09-2015, 9:54
Post: #7
RE: Grafika
(17-09-2015 9:00 )Patryk napisał(a):  Jakiej wersji racera używasz? Może po prostu spróbuj innej.

Używam 0.90 RC4, ściągałem RC9, ale nawet nie chciała się odpalić.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
17-09-2015, 9:59
Post: #8
RE: Grafika
Może VCRedist przy RC9. Spróbuj na RC6. A dalej to ustawienia grafiki w racer.ini, rendery.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
17-09-2015, 10:18
Post: #9
RE: Grafika
Instalacja Vcredits nie pomogło przy RC9. Pobiorę RC6 i zobaczę jak to będzie. Big Grin
Znajdź wszystkie posty użytkownika
17-09-2015, 17:45
Post: #10
RE: Grafika
Ściągnąłem RC6 i chyba jest lepiej, ale nie tak jak tutaj: https://www.flickr.com/photos/121591411@...79068630/.
Moja fotka: https://www.flickr.com/photos/98369140@N...ateposted/
Znajdź wszystkie posty użytkownika


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

© Marcin Werstak, RWN - Racer Według Nas. Powered by MyBB