Witamy na RWN!
Nick: Hasło:
Ogłoszenie
Zostały wprowadzone zmiany w regulaminie. Dodany został punkt numer 9 w regulaminie shoutboxa ("Shoutbox to nie dział pomoc. Wszystkie tego typu wpisy będą karane"). Prosimy o zapoznanie się i respektowanie nowej zasady.


Problem z racere, itd.
16-10-2015, 11:58
Post: #1
Problem z racere, itd.
Witam, ostatnio zobaczyłem to mega, mega, MEAGA grę (czyli racera) na youtubie i po prostu zakochałem się.. Chciałem pobrać wersje (od 0.9.0 w góre, nie chce tych starszych bo to wygląda brzydko) to gdy wchodzę do gry to wywala mi błąd, jakiś fatal error. Wie ktoś jak to naprawić, byłbym mega wdzięczny! UndecidedAngel
Znajdź wszystkie posty użytkownika
16-10-2015, 12:01
Post: #2
RE: Problem z racere, itd.
U mnie, pomogły nowe sterowniki.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
16-10-2015, 12:04
Post: #3
RE: Problem z racere, itd.
Czyli zaaktualizować musze sterowniki? Ostatnio cofałem aktualizacje bo miałem bugi w san andreas z grafą. P.s: jaka to wersja racera? (fotos showroom sebo https://farm4.staticflickr.com/3837/1484...630_z.jpg)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
16-10-2015, 12:28
Post: #4
RE: Problem z racere, itd.
Tak,zaktualizuj sterowniki,racer.9.0
Znajdź wszystkie posty użytkownika
16-10-2015, 12:33
Post: #5
RE: Problem z racere, itd.
9.0? xD
Popraw tą swoją pisownię przecinków bo mnie trafia.
Co do tematu to albo VCRedist albo jakiś problem z grafiką. Nie pokazałeś ani błędu ani nie podałeś specyfikacji komputera.
Seboo gra chyba na 0.90 RC8 albo RC10.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
16-10-2015, 12:52
Post: #6
RE: Problem z racere, itd.
No wyskakuje mi Fatal Error z jakimiś plikami "shader"


http://i.imgur.com/pQgQZZB.png
Znajdź wszystkie posty użytkownika
16-10-2015, 13:21
Post: #7
RE: Problem z racere, itd.
Dobra wiem.
Uruchamiasz tak: prawy przycisk myszy na racer.exe, później tam sterownik nVidia czy wybierz urządzenie i tam masz urządzenie o wyższej wydajności. Pójdzie Ci i RC10.

Wystarczyło przeczytać Racerowe FAQ. Przypominam o interpunkcji.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
16-10-2015, 13:33
Post: #8
RE: Problem z racere, itd.
Dobra, gra odpaliła teraz tylko jest taki problem: http://i.imgur.com/Z1Pu8TI.jpg , jakieś migające kolorki. Może wiesz o co chodzi?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
16-10-2015, 13:50
Post: #9
RE: Problem z racere, itd.
Hymmm... A spróbuj na RC6. Wydaje mi się, że to wina sterowników karty graficznej. Zainstaluj najnowsze.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
16-10-2015, 14:24
Post: #10
RE: Problem z racere, itd.
Dobra, dzięki wszystkim. Pobrałem RC6 i śmiga jak talala.


P.s: A można w racer tuningować wozy? xd
Znajdź wszystkie posty użytkownika


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

© Marcin Werstak, RWN - Racer Według Nas. Powered by MyBB