Witamy na RWN!
Nick: Hasło:


Odpowiedz 
Proste pytania
06-01-2016, 12:31
Post: #801
RE: Proste pytania
Też mam grafikę Intela, na 0.6.3 normana grafika a na 0.8.6 jedna wielka masakra, nie wiem czy da radę cokolwiek zrobić. Wink
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
06-01-2016, 13:11
Post: #802
RE: Proste pytania
Kolega coś mi kiedyś wspominał o jakimś vcredist czy jakoś tak ale nw o co chodzi dokładnie więc może znajdzie się ktoś kto pomoże Smile .
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
06-01-2016, 16:08
Post: #803
RE: Proste pytania
Mam taki problem,w zmodelerze liczniki mam normalnie zmapowane a w grze tekstura liczników jest bardzo powiększona a nie taka jak w zmodzie ktoś pomoże?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
06-01-2016, 16:12
Post: #804
RE: Proste pytania
Albo masz zły rozmiar tex, albo zresetuj mapping i zmappuj jeszcze raz. Najpierw zobacz ten rozmiar.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
06-01-2016, 16:14
Post: #805
RE: Proste pytania
Rozmiar tex 512x512 format tga.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
06-01-2016, 16:20
Post: #806
RE: Proste pytania
Wie ktoś jak naprawić błąd w racerze RC 4 z lekko rozmazanym obrazem i migoczącymi zielono-niebieskimi cząsteczkami?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
06-01-2016, 16:24
Post: #807
RE: Proste pytania
Wster, to musisz się pobawić tą drugą opcją co ci napisałem.
Kuban, musisz chyba zainstalować vcredist czy coś takiego, nie pamiętam jak to się nazywało dokładnie. I po instalacji powinno pomóc a jak nie to zmień racera na inną wersję.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
06-01-2016, 16:43
Post: #808
RE: Proste pytania
A jeszcze takie pytanko. Jaka wersja najlepsza?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
06-01-2016, 17:05
Post: #809
RE: Proste pytania
Co zrobić żeby lusterka się tak nie świeciły tylko żeby normalnie były?

[Obrazek: racer-2016-01-06-17-02-32-90.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
06-01-2016, 17:28
Post: #810
RE: Proste pytania
Panowie w zmodelrze 1.07b nie działa mi ten prostokącik do zaznaczania modelu na czerwono. Wiecie jak to naprawić?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

© Marcin Werstak, RWN - Racer Według Nas. Powered by MyBB