Witamy na RWN!
Nick: Hasło:
Ogłoszenie
Zostały wprowadzone zmiany w regulaminie. Dodany został punkt numer 9 w regulaminie shoutboxa ("Shoutbox to nie dział pomoc. Wszystkie tego typu wpisy będą karane"). Prosimy o zapoznanie się i respektowanie nowej zasady.


Odpowiedz 
Problem z shd po zrobieniu świateł.
16-05-2017, 17:00
Post: #1
Problem z shd po zrobieniu świateł.
Witam, mam problem.. Otóż po zrobieniu świateł w aucie zrobiłem shadery pod świecące się elementy i wstawiłem je jakoś pod koniec i nie świeciło sie.. Dałem je na początek zaraz z shd karoserii i było git, ale połowa elementów jakby zgubiła shd. Zrobiłem pięciokrotnie nowe shadery i nic zawsze coś było bez pomimo że wszystko robiłem dobrze i o niczym nie zapomniałem. Teraz moje pytanie co z tym zrobić? Może kolejność jest zła co do tego to wzorowałem się na shd z golfa II wydanego.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
16-05-2017, 18:52
Post: #2
RE: Problem z shd po zrobieniu świateł.
Pewnie jakiś nawias. Sprawdź dokładnie. Jeden nawias i całe shd rozwalone.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
[-] The following 1 user Polubienia Siwy's post:
Kapi126p (05-16-2017)
20-05-2017, 12:28
Post: #3
RE: Problem z shd po zrobieniu świateł.
Dobra problem rozwiązany. Musiałem wydzielić sekcje na światła w shd i wróciło do normy Smile
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

© Marcin Werstak, RWN - Racer Według Nas. Powered by MyBB