Wywala Racer CG
Witamy na RWN!
Nick: Hasło:
Ogłoszenie
Zostały wprowadzone zmiany w regulaminie. Dodany został punkt numer 9 w regulaminie shoutboxa ("Shoutbox to nie dział pomoc. Wszystkie tego typu wpisy będą karane"). Prosimy o zapoznanie się i respektowanie nowej zasady.


Odpowiedz 
Wywala Racer CG
25-08-2017, 12:01
Post: #1
Wywala Racer CG
Witam, po długiej przerwie chciałem wrócić do Racer'a ale nie mogę sobie poradzić z błędem. Wersja 0.90 RC4 czysta i dalej to samo. Załączam zdj:
[Obrazek: Jf7XnK1l.jpg]
Mam laptopa Dell'a i3 5005u 4x2Ghz 4GB RAM i GeForce 920M.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
25-08-2017, 13:07
Post: #2
RE: Wywala Racer CG
Masz Nvidie czy intela?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
25-08-2017, 13:31
Post: #3
RE: Wywala Racer CG
(25-08-2017 12:01 )Kamil napisał(a):  Mam laptopa Dell'a i3 5005u 4x2Ghz 4GB RAM i GeForce 920M.

Czytaj ze zrozumieniem
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
25-08-2017, 14:03
Post: #4
RE: Wywala Racer CG
Kliknij prawym na ikonkę racera > Uruchom z procesorem graficznym > Procesor NVIDIA o dużej wydajności Wink
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
[-] The following 1 user Polubienia pawel21828's post:
Kamil (08-25-2017)
25-08-2017, 19:19
Post: #5
RE: Wywala Racer CG
(25-08-2017 14:03 )pawel21828 napisał(a):  Kliknij prawym na ikonkę racera > Uruchom z procesorem graficznym > Procesor NVIDIA o dużej wydajności Wink

Problem uważam za rozwiązany Smile Dzięki !
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
[-] The following 1 user Polubienia Kamil's post:
pawel21828 (10-03-2017)
01-10-2017, 16:42
Post: #6
RE: Wywala Racer CG
Mam taki sam błąd ale karta graficzna Intel Graphics 620. Ktoś może pomóc?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
02-10-2017, 17:54
Post: #7
RE: Wywala Racer CG
Na integrze nie pograsz hehe.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
[-] The following 1 user Polubienia Igor's post:
Jakub (10-02-2017)
02-10-2017, 20:36
Post: #8
RE: Wywala Racer CG
(01-10-2017 16:42 )Jakub napisał(a):  Mam taki sam błąd ale karta graficzna Intel Graphics 620. Ktoś może pomóc?

Spróbuj przy pomocy 3d-Analyze. Jednak jedyny sposób w jaki udało mi się włączyć RaceraCG na zintegrowanym układzie graficznym (hd3000), to linux, odpowiednia konfiguracja i oprogramowanie Wine z bibliotekami do pracy z DirectX.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

© Marcin Werstak, RWN - Racer Według Nas. Powered by MyBB