Witamy na RWN!
Nick: Hasło:
Ogłoszenie
Zostały wprowadzone zmiany w regulaminie. Dodany został punkt numer 9 w regulaminie shoutboxa ("Shoutbox to nie dział pomoc. Wszystkie tego typu wpisy będą karane"). Prosimy o zapoznanie się i respektowanie nowej zasady.


Odpowiedz 
Problem zmod
27-11-2018, 6:28
Post: #1
Problem zmod
Witam otóż mam taki problem ze gdy chcę otworzyć model body.dof pewnego modelu nie otwiera mi się w zmodzie, klikam open muli jakiś czas po czym nic się nie dzieję. Przy innym modelu normalnie się wszystko otwiera. Proszę o pomoc
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
27-11-2018, 16:37
Post: #2
RE: Problem zmod
Pewnie model ma bardzo dużo poly i zmodeler nie może tego "przetrawić". Przy bardzo szczegółowych modelach powinno się je dzielić na części, żeby później nie mieć tego typu problemów.
Spróbuj poczekać przez powiedzmy 30 min, może się otworzy xD. Niestety zmodeler to bardzo przestarzałe i drewniane narzędzie Tongue
Ewentualnie spróbuj go otworzyć w czymś innym. Ręki sobie nie dam uciąć, ale zdaje mi się, że kiedyś była jakaś wtyczka do Blendera, która pozwalała na otwieranie dof'ów.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
[-] The following 1 user Polubienia Racerowiec's post:
nowaczek419 (11-27-2018)
27-11-2018, 16:55
Post: #3
RE: Problem zmod
Ok. Dzięki. Smile
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lubię to! Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

© Marcin Werstak, RWN - Racer Według Nas. Powered by MyBB