Witamy na RWN!
Nick: Hasło:


[Pytanie]Konwertowanie z World Racing 2?
13-10-2014, 21:45
Post: #1
[Pytanie]Konwertowanie z World Racing 2?
Istnieje jakikolwiek poradnik który wyjaśnia w jaki sposób to robić?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
01-12-2014, 19:38
Post: #2
RE: [Pytanie]Konwertowanie z World Racing 2?
Modele z WR 2 konwertuje się pewnie podobnie jak modele z gta sa. Tu masz poradnik jak konwertować samochody z gta sa : http://forgotten-garage.pl/forums.php?m=posts&q=1032 oprzyj się na tym poradniku i spróbuj coś podłubać a może ci wyjdzie :b
Znajdź wszystkie posty użytkownika
01-12-2014, 19:55
Post: #3
RE: [Pytanie]Konwertowanie z World Racing 2?
(01-12-2014 19:38 )ReVill napisał(a):  Modele z WR 2 konwertuje się pewnie podobnie jak modele z gta sa. Tu masz poradnik jak konwertować samochody z gta sa : http://forgotten-garage.pl/forums.php?m=posts&q=1032 oprzyj się na tym poradniku i spróbuj coś podłubać a może ci wyjdzie :b
Gdyby konwertowanie aut z World Racing 2 było takie samo jak z GTA SA to nie zakładał bym tego tematu.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
01-12-2014, 23:10
Post: #4
RE: [Pytanie]Konwertowanie z World Racing 2?
(01-12-2014 19:55 )FSOClassic napisał(a):  
(01-12-2014 19:38 )ReVill napisał(a):  Modele z WR 2 konwertuje się pewnie podobnie jak modele z gta sa. Tu masz poradnik jak konwertować samochody z gta sa : http://forgotten-garage.pl/forums.php?m=posts&q=1032 oprzyj się na tym poradniku i spróbuj coś podłubać a może ci wyjdzie :b
Gdyby konwertowanie aut z World Racing 2 było takie samo jak z GTA SA to nie zakładał bym tego tematu.

Napisałem że jest na pewno podobne a nie że identyczne, i link wysłałem ci po to żebyś mógł się jakoś wspomóc jak by ci coś nie wychodziło itp. Popróbuj trochę może ci wyjdzie . :b

/S
Znajdź wszystkie posty użytkownika
02-12-2014, 12:47
Post: #5
RE: [Pytanie]Konwertowanie z World Racing 2?
I tak większość modeli jest zablokowana xD
Znajdź wszystkie posty użytkownika
03-12-2014, 23:27
Post: #6
RE: [Pytanie]Konwertowanie z World Racing 2?
Konwertowanie ejst te same , tylko musisz odpowiednio jakoś otworzyć model z Wr2 i tak exportowac aż z modeler to odtworzy bo bez Zm nie zrboisz dofa , chyba że innymi jakimiś wtyczkami , nie wiem co do tej pory powymyślano do programów
Znajdź wszystkie posty użytkownika
[-] The following 1 user Polubienia Racer_Driver's post:
ReVill (12-04-2014)
04-12-2014, 14:50
Post: #7
RE: [Pytanie]Konwertowanie z World Racing 2?
(03-12-2014 23:27 )Racer_Driver napisał(a):  Konwertowanie ejst te same , tylko musisz odpowiednio jakoś otworzyć model z Wr2 i tak exportowac aż z modeler to odtworzy bo bez Zm nie zrboisz dofa , chyba że innymi jakimiś wtyczkami , nie wiem co do tej pory powymyślano do programów

Odpowiednio jakoś otworzyć... Tylko czym? Dodgy
Znajdź wszystkie posty użytkownika
07-12-2014, 21:40
Post: #8
RE: [Pytanie]Konwertowanie z World Racing 2?
Poszukaj po googlach. Otwieranie modelu auta w wr2. Gdziec może na forum WR2. Tu jest forum racera to jeśli chodzi o racera to wiemy ale wr2 to raczej tam powinieneś zneleść więcej info. Jak już je otworzysz i dasz export tak aby mozna było przejść do dofa , reszta jest taka sama jak przy modelach w gta
Znajdź wszystkie posty użytkownika
07-12-2014, 22:05
Post: #9
RE: [Pytanie]Konwertowanie z World Racing 2?
Nie róbcie z niego kretyna, on potrafi konwertowac. xd Kiedyś widziałem filmik jak z GTA do WR2 konwertowac, WR2 conversion czy jakos tak. Gość używał tam ZM1 i ZM2 wiec wydaje mi się ze Zmod 1 ma to otworzyć ale może Twój model jest zablokowany i dlatego nie możesz go otworzyć. Smile
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

© Marcin Werstak, RWN - Racer Według Nas. Powered by MyBB