Witamy na RWN!
Nick: Hasło:


Problem z Renault Traffic.
01-01-2015, 15:01
Post: #1
Problem z Renault Traffic.
Witam. Mam problem z Renault Traffic od Skybh ale też z niektórymi innymi samochodami Skybh. Otóż pojawia mi sie coś takiego w konsoli:
[Obrazek: 15977225460_3d596dffae_c.jpg]
Wie ktoś jak to rozwiązać?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
01-01-2015, 16:17
Post: #2
RE: Problem z Renault Traffic.
Wpisz w konsole reload scripts i powinno pomóc. Wink
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
01-01-2015, 16:33
Post: #3
RE: Problem z Renault Traffic.
Jakiej wersji racera używasz?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
01-01-2015, 16:33
Post: #4
RE: Problem z Renault Traffic.
(01-01-2015 16:17 )Marcin. napisał(a):  Wpisz w konsole reload scripts i powinno pomóc. Wink
Niestety nie działa Sad
Dodam jeszcze że wersja to RC4.
Dodatkowo auto samo jedzie z zawrotną prędkością 6km/h.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
01-01-2015, 16:45
Post: #5
RE: Problem z Renault Traffic.
1. Nie będzie działało Ci to auto dobrze. Bo jest przystosowane pod wersje chyba od RC6.
2. Jest to komunikat od ESP.
3. Jeżeli chcesz mieć spokój z tą konsolą, to usuń skrypt ESP z folderu i tyle.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
[-] The following 1 user Polubienia Szaki's post:
SzczurekPL (01-01-2015)
01-01-2015, 16:49
Post: #6
RE: Problem z Renault Traffic.
(01-01-2015 16:45 )Szaki napisał(a):  1. Nie będzie działało Ci to auto dobrze. Bo jest przystosowane pod wersje chyba od RC6.
2. Jest to komunikat od ESP.
3. Jeżeli chcesz mieć spokój z tą konsolą, to usuń skrypt ESP z folderu i tyle.
1. Trudno. Od tego się nie umiera.
2 i 3. Pozbyłem się skryptu i działa jak należy. Wielkie dzięki.
Temat do zamknięcia!
Znajdź wszystkie posty użytkownika


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

© Marcin Werstak, RWN - Racer Według Nas. Powered by MyBB